GodDryck Limited Edition Non-Alcoholic Cocktailkit

November 13th, 2018 by admin

Vi har tillsammans med en av världens bästa bartenders för alkoholfria drinkar, Rickard Man, skapat ett Cocktailkit som gör det enkelt att blanda en lyxig alkoholfri cocktail i ditt egna hem. Vi är så ivriga att vi inte kan låta bli att berätta om detta även om försäljningen inte kommer att börja förrän om någon vecka. Kitet, som ger 6 st glas, innehåller en flaska GodDryck No 1, en handgjord ekologisk cocktailmix och en exklusiv jigger (mätglas). Allt du behöver göra är att mäta upp och servera.

Priset kommer att vara 350 kr och den kommer att finnas till försäljning hos delitea.se. Vi vill att vårt Cocktailkit ska ge en bättre morgondag på flera sätt och fram till 31/12 kommer hela priset (350 kr) att gå till SOS-Barnbyar när den köps via delitea.se.

Vårt Cocktailkit lanseras i en begränsad upplaga och när det är slut så är det slut. Om du vill försäkra dig om att du får tag i ett kit innan de tar slut så tar vi emot förhandsreservationer.

Maila ditt namn och antal (om fler än en) till order@goddryck.se. Vi hör sedan av oss när försäljningen är i gång och reserverar dina Cocktailkit under en period. Reservationen är inte bindande.

 

Comments are closed.